Forelsket i letterboards

//Reklame for egen butikk//

Jeg må bare få vise dere de nye letterboardsene jeg har fått inn i butikken. De er så utrolig dekorative og morsomme. Jeg har fått de inn i to ulike farger (sort og grå) og i tre ulike former og størrelser (hus, to str kvadratisk og en str rektangulært). Bokstaver følger med.

Konseptet er superenkelt, man skriver rett og slett det man vil med bokstavene som følger med og henger rammen opp på veggen. Teksten kan byttes ut akkurat når man ønsker det.

Det finnes utrolig mange fine sitater man kan bruke (inspirerende eller ikke haha). Jeg har brukt både instagram og Pinterest for å finne inspirasjon. Jeg samler stadig morsomme, inspirerende og fine ordtak der og bruker de i passende anledninger. Det kan jo også være et sitat fra en film eller favorittsangen? Her er det bare å la fantasien bestemme.

Jeg har samlet noen ideer til hva man kan bruke letterboards til her:

– Ukens meny

– Dagens vits

– Husregler

– Velkommenskilt

– bursdag-skilt

– Milepæl-skilt til baby/graviditet

– Sitater

– Dørskilt til barnerommet

– Bokstav og talltavle til barn som skal lære og lese/skrive/telle/regne

– Sesongbasert tekst til jul, påske, 17. mai osv.

– Dekorativt sammen med bilder på en collagevegg

Det finnes ingen regler

Det finnes selvsagt ingen regler for hvor teksten din skal stå, om du vil høyre, venstre eller midtstille spiller ingen rolle, men det er uansett greit å vite hvor midten er. Jeg pleier å måle meg frem, og sette en liten knappenål i midten så jeg vet hva jeg har og forholde meg til. Du kan også merke av midten forsiktig med blyant på baksiden og knyte en sytråd rundt. Da har du midten hele veien på alle linjene nedover. 

Og til slutt et lite rengjøringstips: siden letterboardsene er laget av filt tiltrekker de seg litt støv. De er enkle å rengjøre med en slik klesrulle man får kjøpt overalt med tape. Rull over tavlen og den blir god som ny. Og hvis det skulle dukke opp en nupp eller to, bruk barberhøvel eller nuppefjerner.  Og jeg oppbevarer bokstavene i en liten tøypose. Hvis man etterhvert får flere letterboards og mange bokstaver finnes det praktiske bokser med små rom (f.eks til smykkedeler) man kan oppbevare bokstavene.

Håper du syntes dette innlegget var morsomt, og at du ble inspirert til å teste ut letterboards selv. Jeg er helt solgt ihvertfall!

Alle letterboards finner du i Poppyshoppen. 

Vibeke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *